Stručnjak za materijale za suhu gradnju

Mi razvijamo proizvode i sisteme koji vaše građevinske objekte mogu učiniti toplijim, suhim, tišim i sigurnijim za rad i stanovanje. Od gipsanih ploča stvarano na hiljade različitih sistema kako bismo vam pomogli da izgradite efikasne objekte.

OBLIKUJUĆI NAČIN LJUDI GRAĐE I ŽIVE

Kao ključni partner za mnoge građevinske projeke širom svijeta, mi pravimo materijale za suhomontažnu gradnju koji pomažu da se izgrade suvlji, topliji, tiši i sigurniji domovi, škole, bolnice i radna mjesta nego što su bili ikada ranije.

Inovativne specifikacije
Okruženja za bolje učenje
Produktivnost na mjestu radova
Cjeloživotni trošak

Naša usluga za vas

Kao proizvođač građevinskog materijala, pružamo isporuku u najkraćem mogućem roku stotinama specijaliziranih distributera i građevinskih preduzeća širom svijeta.

Dobavljač od povjerenja

Siniat - Trusted supply partner

Dobavljač od povjerenja

Nudimo širok asortiman proizvoda koji odražava veliku raznolikost projekata i sistema, pružajući našim kupcima zagarantovanu isporuku u najbržem roku. Brojne uspješne kompanije iz sektora gradnje pružaju povjerenje našim proizvodima, podršci za korisnike i tehničkom znanju kako bi svom poslovanju pružile konkurentnu prednost.

Tehnička stručnost

Siniat - Technical expertise

Tehnička stručnost

Naš tehnički tim će vam biti pri ruci kako bi vam pomogao s upitima o svim našim proizvodima i sistemima. Za veće projekte, možemo pružiti početnu pomoć u dizajnu, nakon čega slijedi tehnička podrška na licu mjesta tokom faze ugradnje. Za manje projekte, tu je naša web stranica koja sadrži pravo bogatstvo u vidu informacija i praktičnih video snimaka, zajedno s telefonskom podrškom.

Planiranje i podrška projektima

Siniat - Project planning and support

Planiranje i podrška projektima

Za veće projekte, dodajemo vrijednost prije, za vrijeme i nakon faze gradnje. Radeći s projektnim timom, možemo pružiti pomoć pri izradi tendera, nalazeći načine za poboljšanje estetike ili izvedbi u izgradnji, srezati troškove gradnje, umanjiti vrijeme gradnje ili predložiti načine za snižavanje tekućih troškova održavanja.

Inovacija

Siniat - Innovation

Inovacija

U kompaniji Siniat, možemo iskoristiti otkrića do kojih se došlo u Etex-ovim centrima za istraživanje i razvoj širom svijeta. Biti dio Etexa osigurava da našim kupcima uvijek možemo pružiti najinovativnija rješenja. Takođe sarađujemo s različitim istraživačkim institucijama i pravnim subjektima kako bismo vam pružili sigurna rješenja koja udovoljavaju zakonskim zahtjevima gradnje svih zemalja.

Održivost

Siniat - Sustainability

Održivost

Kao proizvodna kompanija, svjesni smo svoje odgovornosti prema društvu, okolini i ljudima koji rade s nama. Prema tome, vrlo smo aktivni u društvenom polju, podstičemo odgovorno ponašanje naših zaposlenih i ugovarača u njihovom svakodnevnom poslu, i time usmjeravamo kulturu naše kompanije u svjesno i održivo upravljanje resursima.

Obuka

Siniat - Training

Obuka

Siniatovi kupci imaju pristup nizu obuka za osposobljavanje koje će im pomoći da dobiju najbolje iz naših proizvoda i sistema suhomontažne gradnje. Uključujući kontinuirani profesionalni razvoj, video obuke i simulacije praktičnog rada, naši instruktori su na raspolaganju da vještine vaših timova dovedu do maksimuma.

Ko smo mi?

Ko smo mi?

Ko smo mi?

Kompanija Siniat je osnovana 2012., kada je globalna Grupacija Etex preuzela LaFarge Plasterboard. Siniat ima 35 fabrika širom Europe i Srednjeg istoka, i zapošljava više od 3300 osoba.

Ključne činjenice o nama

36

Zemlje

35

Fabrike

3300

Zaposlenici

800m€

Godišnji promet

O Grupaciji Etex

Siniat - About Etex

O Grupaciji Etex

Siniat je dio Etex Building Performance, divizija koja kombinuje proizvode i rješenja od dvije kompanije koje se bave sa materijalima za suhu gradnju i pasivnu protupožarnu zaštitu – nas i Promat. Mi smo dio globalne Grupacije Etex koja djeluje širom Europe, Afrike, Australije, Bliskog i Srednjeg istoka i Južne Amerike.

Inovativna, pametna i efikasna rješenja
Snažan i pouzdan partner
Predan održivoj gradnji